Ogier nimetas tingimuse, mis hoiaks teda ka edaspidi M-Spordi ridades

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: @World/imago/PanoramiC/Scanpix

Neljakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier sooviks ka tuleval hooajal kihutada M-Spordi ridades, kuid mehel on ka üks nõudmine. Nimelt soovib Ogier, et M-Sport saaks suuremat tuge Fordi tehaselt.

Ogier on sel hooajal M-Spordi poolt pakutavaga rahul, kuid tema sõnul ei suudeta niimoodi pikalt tehasetiimidega võidelda, kirjutab Motorsport News.

«Mõtlen juba praegu ka järgmisele aastale. Tahan kindlasti jätkata heades tingimustes. Ma ei ütle, et praegused olud on kehvad, kuid pikemas perspektiivis on niimoodi raske tehasetiimidele vastu saada,» tunnistas Ogier.

«Mulle meeldiks, kui Fordi tehas asuks meid toetama. Niimoodi võiksime koos edasi minna. Sellisel juhul oleks M-Spordis jätkamine minu esimene valik,» sõnas prantslane.«Olen asunud uurima ka teisi võimalusi. Ma ei taha tuleva hooaja osas teha otsust alles oktoobris või novembris.»

Ka M-Spordi boss Malcolm Wilson tunnistas, et nad on valmis tegema kõike, et hoida koos praegust sõitjate koosseisu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles