Kehra eurovastane Hapoel jõudis viperusi trotsides Eestisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra eurosarja vastane Hapoel Rishon LeZion.
HC Kehra eurosarja vastane Hapoel Rishon LeZion. Foto: AFP / Scanpix

Nädalavahetusel Euroopa Käsipalliliidu (EHF) karikasarja kohtumistes kahel korral HC Kehraga kohtuv Iisraeli hõbedameeskond Hapoel Rishon Le Zioni meeskond jõudis täna Tallinnasse.

Hapoeli klubi reisis läbi Tel-Avivi lennukiga Riiga, kust omakorda nägi kava ette õhusõitu Tallinna, kirjutab HC Kehra kodulehekülg.

Iisraeli meeskonna 24-liikmelise delegatsiooni 11 inimest läksid Riia lennujaamas valesse väravasse ning jäid Riia-Tallinn lennukist maha. 

Paar tundi hiljem jõudsid nad järgmise lennuga siiski õnnelikult kohale, nende seas oli ka mustanahaline väravakütt John Onche. Nigeeria kodanik Onche sai Eesti viisa viimasel hetkel.

Leegionäridest kuuluvad Hapoeli koosseisu veel ukrainlased Andriy Kamyshov ja Yuriy Mankovski ning 36-aastane endine Leedu koondise joonemängija Alegridas Gedvilas. 

Iisraeli meeskonna julgestustöötaja jõudis Tallinnasse juba teisipäeval. Iisraeli Kultuuri- ja Spordiministeeri palgal olev turvatöötaja vaatas enne hoolikalt üle ööbimispaiga, iisraelasi sõidutavad minibussid ning spordisaali. Täna toimunud treeningul ei lasknud ta ühtegi võõrast inimest spordisaali.

EHF-karikasarja teise ringi esimene mäng HC Kehra ja Hapoeli Rishon Le Zioni vahel toimub laupäeval, 18. oktoobril kell 17:00 Kehra spordihoones. 

Päev hiljem samas kohas peetav korduskohtumine leiab aset kell 14:00.

Kahe mängu kokkuvõttes paremaks osutuv meeskond pääseb sarja kolmandasse ringi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles