Viimane võimalus soetada võrkpalli EMiks Eesti fännisektorisse pileteid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondislased.
Eesti võrkpallikoondislased. Foto: Tairo Lutter

Veel viimaseid päevi on võimalik osta pileteid Poolas peetavale võrkpalli EM-finaalturniirile Eesti fännisektoritesse.

Eesti võrkpallikoondise alagrupimängud mängitakse 24., 26. ja 28. augustil  Ergo Arenal, mis asub Gdański kesklinnast kümnekonna kilomeetri ja Sopotist paari kilomeetri kaugusel.

24. august kell 17:30*  Eesti - Soome

26. august kell 17:30  Eesti - Serbia

28. august kell 20:30  Eesti - Poola

*kohalik kellaaeg

Spetsiaalselt Eesti koondise toetajate jaoks mõeldud fännisektoritesse saab pileteid osta järgmitelt aadressidelt:

Eesti – Soome mäng 

Eesti – Serbia mäng 

Eesti – Poola mäng 

Kuni 23. juunini on Eesti fännisektorid müügis ainult Eesti fännidele.

Praeguse seisuga on kõigile kolmele alagrupimängule ostetud umbes 1300 piletit, aga Eesti sektoritesse on kohti veel saadaval, seetõttu soovitab Eesti Võrkpalli Liit kõikidel huvilistel, kes pole veel piletit ära ostnud, teha seda enne jaanipäeva, sest ainult nii saab kindel olla, et saad mänge nautida koos Eesti fännidega. Hiljem enam ainult Eesti fännidele mõeldud kohti ei lisandu.

EM-finaalturniiri formaat

Alagrupi võitja pääseb otse veerandfinaali, teise ja kolmanda koha omanikud lähevad vastamisi play-off’i ringis, mille võitja liigub samuti kaheksa parema sekka. Meie alagrupi võistkondi ootab ees vastasseis C-alagrupi omadega. Selle neliku moodustavad Bulgaaria, Hispaania, Sloveenia ja Venemaa. Liskaks osalevad EM-finaalturniiril Itaalia, Saksamaa, Slovakkia ja Tšehhi (B-alagrupp) ja ning Belgia, Holland, Prantsusmaa ja Türgi (D-alagrupp).

Play-off’i ringi kohtumine ja hilisemad mängud toimuvad Eesti alagrupi meeskondade jaoks Krakówis. Play-off'i matš toimub 30. augustil, veerandfinaal 31. augustil.

Turniiri poolfinaalid peetakse 2. septembril ja medalimängud 3. septembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles