Federer sai tagasitulekumängus teiselt legendilt lüüa

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Haas ja Roger Federer
Tommy Haas ja Roger Federer Foto: Pressefoto Rudel/Robin Rudel/imago/Sportfoto Rudel

Viimati aprilli alguses Miami tenniseturniiri finaalis Rafael Nadali alistanud Roger Federer naasis pärast kaks kuud kestnud puhkust tenniseväljakutele, kuid kaotas Stuttgardi turniiri avaringis Saksamaa vanameistrile Tommy Haasile. 

35-aastane Federer kaotas 39-aastasele Haasile 6:2, 6:7(8), 4:6. 1982. aastast polnud nii vanad mehed (vanuste kokku liitmisel) ATP-turniiride raames kohtunud.

«Olen sõnatu. Rogeri vastu on alati eriline mängida, eriti muruväljakul. Nõnda lähedase sõbra vastu mängida on alati emotsionaalne,» sõnas Haas Reutersi vahendusel. 

«See on minu viimane etapp, seega need emotsioonid on erinevad sellest, mis võinuks olla paar aastat tagasi. See on sport. Kahjuks keegi peab kaotama ning viimasel ajal olen see olnud mina. Olen rõõmus, et mängisin Saksamaa publiku ees oma sõbra, iidoli, legendi ja parimatest parima vastu. See on fantastiline!» lisas ta. 

Federer jättis põlvede hoidmise nimel liivahooaja täielikult vahele ning keskendub nüüd Wimbledoni tenniseturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles