Manchester United purustas üleminekuturul 15 aasta taguse rekordi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victor Lindelöf
Victor Lindelöf Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Manchester United viis lõpule tehingu, mille käigus liitub rootslasest keskkaitsja Victor Lindelöf Benficast 31 miljoni naela eest Manchesteri klubiga.

22-aastane Lindelöf on Rootsi koondise eest mänginud kokku 12 kohtumises ning on ametlikult ka kõige kallim kaitsja, kelle United palganud on. Varasem rekord kuulus 29,1 miljoni naelaga Rio Ferdinandile, kes liitus klubiga 2002. aastal. Lindelöf sõlmis Unitediga nelja aasta pikkuse lepingu, mida on võimalik pikendada ka viiendaks aastaks.

Lindelöf on kogunud kuulsust ka kui hea karistuslöökide lööja. «Jah, ma olen karistuslöökides päris hea. Kui mulle antakse võimalus, kindlasti olen valmis seda kasutama,» lausus ta.

Unitedi fännidel pakub kindlasti head meelt ka asjaolu, et lisaks keskkaitsepositsioonile suudab rootslane võrdväärselt mängida ka paremkaitsjana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles