Postimehe fotod ja videod: Tänak ja Järveoja valmistuvad Lõuna-Eestis Poola MM-ralliks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

WRC-sarja meeskondlikus arvestuses liidrikohal olev M-Sport valmistub sel nädalal Poola MM-ralliks Võrumaa teedel. Kui eile kogus testikilomeetreid M-Spordi autos Elfyn Evans, siis täna on Ott Tänaku ja Martin Järveoja kord. Homme kihutab Lõuna-Eesti teedel aga neljakordne maailmameister ja MM-sarja üldliider Sebastien Ogier.

Kohapeal viibiva Postimehe reporteri Merili Luugi sõnul on ralliparki võrreldes eilsega üksjagu muudetud, eeldatavasti selle tõttu, et rahvamasse eemal hoida. «M-Spordi töötaja ütles meile, et turvalisuse huvides palutakse fännidel püsida tee äärest mõistlikus kauguses,» ütles Luuk.

M-Spordi töötaja sõnul oli eile pärast testimise avalikuks tulekut ralliraja ääres väga palju rahvast olnud ning see on ka mõistetav, sest rallisport on Eestis populaarne. Siiski rõhutas ta, et kuigi tegemist on testiga, ei erine see nii palju päris kiiruskatsetest, mistõttu palus ta inimestelt veelkord mõistlikku suhtumist.

Lisaks selgus koha peal, et suuresti just tänu eestlaste ekipaažile testibki M-Sport sel nädalal Eestis.

Galerii täieneb jooksvalt

 

A post shared by Merili Luuk (@merililuuk) on

 

A post shared by Merili Luuk (@merililuuk) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles