Video: Astana karm hooaeg jätkus järjekordse ratturi tõsise kukkumisega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miguel Ángel López
Miguel Ángel López Foto: twitter

Astana jalgrattameeskond on kaotas mõneks ajaks järjekordse ratturi, kui Šveitsi velotuuri viiendal etapil kukkus tiitlikaitsja Miguel Ángel López. 23-aastane rattur murdis parema käe pöidla ning marrastas ka paremat külge.

López kukkus 70 km enne etapi lõppu ning kuigi ta üritas tagasi ka ratta selga ronida, tuli tal võistlus siiski katkestada.

Tegu on järjekordse õnnetusega, mis sel hooajal Astana meeskonda tabanud on. Hooaja alguses selgus, et meeskonna liider Fabio Aru ei saa põlvevigastuse tõttu Giro d'Italial startida. Seejärel määrati tema asendajaks Michele Scarponi, kes aga hukkus traagiliselt treeningul. Girol Astana liidriks tõusnud Tanel Kangert suutis küll vääriliselt eelmainitud kolleegide rolli täita, kuid kukkus omakorda tõsiselt velotuuri 15. etapilt ning oli sunnitud hooaja lõpetama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles