Ott Tänak, M-Sport ja Grossi helikopter panid Mäe-Suhka küla kihama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Kas te ralliauto häält olete kuulnud?» pärivad kohalikelt Eesti rallisõbrad, kes M-Sporti tehasemeeskonna testisõitude tõttu Võrumaale saabunud. Kihk äsja Sardiinia MM-ralli võitnud Ott Tänaku ja Martin Järveoja vägevat sõitu vaadata on tohutu, aga esialgu pole teada, kus täpsemalt rallimehed sõidavad.

 «Jaa, olen kuulnud küll. Keerake paremale ja mäest alla. Seal nad harjutavad,» ütleb peenraid rohiv naine ning keskendub lõõskava päikese käes taas tööle.

Kui Tänaku, valitseva maailmameistri Sebastien Ogierʼ ja Elfyn Evansi tööandja M-Sport soovis sõitjate huvides testimise täpsemat asukohta rahvamasside eest varjata, siis e-riik tegi oma töö. Maanteeameti kodulehelt polnud keeruline välja uurida, kus täpsemalt kiirusepiirangud parajasti kehtivad – Mäe-Suhka küla kandis. Mis pilt siis Võru ja Misso vahel asuvas Mäe-Suhkas, kus 2011. aasta rahvaloenduse andmetel elab kümme inimest, eile hommikul avanes?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles