Barcelona peatreener: Šahtjori mängijad kaitsevad hästi ja töötavad nagu loomad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Hispaania suurklubi Barcelona peatreener Pep Guardiola on enne jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaalseeria avakohtumist üllatustiimi Donetski Šahtjori vastu mures, et klubi ja fännid alahindavad Ukraina meeskonda, kirjutab ERR Sport.

«Miskipärast ei räägi keegi Donetski meeskonna võimalustest. Tunded, mis mind hetkel valdavad pole üldsegi rahulikud,» manitses Guardiola. «Ütlesin mängijatele, et peame oleme äärmiselt keskendunud, sest kui me avakohtumisega edasipääsu ära ei otsusta, võib kõike juhtuda. Šahtjor on suurepärane võistkond, kes mängib äärmiselt agressiivselt. Nad kaitsevad hästi ja töötavad nagu loomad.»

Šahtjori juhendaja Mircea Lucescu nimetades Barcelona praegust koosseisu koguni parimaks meeskonnaks jalgpalliajaloos. Samas tõdes Lucescu, et Šahtjor on viimastel aastatel Euroopa võistkondadest kõige enam edasi läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles