«Paksukeste meeskond», dopinguliha ja kivi bussiaknas (3)

Mariel Gregor
, Mehhiko, Leon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhiko meeskonda kutsutakse mõne mängumehe liiga suurele kehakaalule viidates ka paksukeste meeskonnaks.
Mehhiko meeskonda kutsutakse mõne mängumehe liiga suurele kehakaalule viidates ka paksukeste meeskonnaks. Foto: FIVB

 Rahvusmeeskonna statistik Alar Rikberg on mees, kes tunneb koondise vastaseid kõige paremini. Tema vaatab läbi videod ja annab siis treeneritele edasi info, millele tähelepanu pöörata. Eesti meeskonna poolfinaali vastane Mehhiko on Rikbergi sõnul meie meeskonnaga väga sarnane. Kuigi võrkpallisõbrad nimetavad Mehhikot mõne palluri liiga suure kõhu tõttu ka paksukeste meeskonnaks, jagub neil mänguoskusi piisavalt.

«Oma mängustiililt ja mõne kuju poolest on meil palju ühist. Mängijad, kes neil on, sarnanevad mõne meie mehega. Nurgas on Robert Tähega sarnane mees, kellega mängitakse kiirelt ja palju pipe’i (rünnak tagaliinist – toim),» teab statistik.

Mehhikol on väga korralik serv, neli hüppelt servijat ja kaks planeerivat.

«Nad mängivad klassikalist võrkpalli, üheks eripäraks on see, et neil on väga efektne sidemängija, kes armastab trikke teha ja oskab kiiret mängu mängida. Kiirust taga ajades kannatab vahel aga tõste kvaliteet. Diagonaalid on mõlemad üsna tugeva käega, ent mitte nii tugeva löögiga kui Oliver Venno.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles