Realist lahkuda ähvardav Ronaldo alustab Venemaal jahti järjekordsele trofeele

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo Portugali jalgpallimeeskonna eilsel treeningul.
Cristiano Ronaldo Portugali jalgpallimeeskonna eilsel treeningul. Foto: RAFAEL MARCHANTE/REUTERS/Scanpix

Cristiano Ronaldo on viimase aasta jooksul võitnud kaks korda Meistrite liiga, tulnud Euroopa ja Hispaania meistriks ning valitud neljandat puhku maailma parimaks jalgpalluriks. Nüüd alustab portugallane jahti järjekordsele trofeele, sest tema juhitud meeskond on Venemaal algaval maailmajagude karikaturniiril Saksamaa järel soosik number kaks.

Tegu on traditsiooniliselt aasta enne MM-finaalturniiri peetava võistlusega, kus järgmisel suvel 32 koondist võõrustav korraldajamaa saab katsetada, kuivõrd hästi nad võistluseks valmis on. Peale korraldaja osalevad ka valitsev maailmameister (praegu Saksamaa) ning kõigi kuue maailmajao valitsevad tšempionid.

Portugal lunastas pääsme mullu võidetud Euroopa meistritiitliga ning kuna Saksamaa annab nii mõnelegi ässale puhkust, ent Portugal saabus turniirile täisjõus, on Ronaldo šansid auhinnakappi järjekordne trofee lisada arvestatavad. Ent turniiri eel ei räägita Rnaldost mitte koondise-, vaid klubijalgpalli võtmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles