Galerii: Flora nüpeldas Pärnut ja ei jätnud suvepealinlastele mingit sõnaõigust

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliiga 16. voorus leidis aset tõeline väravatesadu, kui liidermeeskond Tallinna FC Flora alistas võõrsil koguni 10:0 Pärnu JK Vapruse esindusmeeskonna.
 

Võitjate poolt sai kirja kübaratriki Rauno Sappinen, kaks tabamust kogus grusiin Zakaria Beglarišvili ning nii Märten Kuusk, Joonas Tamm, Mihkel Ainsalu, Rauno Alliku kui ka Maksim Gussev lõid ühe värava.

Sellist sadu sai tänavu Premium liigas näha juba teist korda, sest 22. mail võitis tiitlikaitsja Tallinna FC Infonet Pärnu meeskonda skooriga 11:1. Nii on suvepealinna esindusmeeskond pidanud 16 vooruga enda võrgust välja võtma koguni 60 palli. Sellest hoolimata pole nad liigatabelis viimasel kohal, sest kui Pärnu on löönud ise 14 väravat, siis punane latern Viljandi JK Tulevik on suutnud vastaste väravavõrku sahistada üheksal korral. Seejuures on Viljandi lasknud endale lüüa 47 väravat.

Teistes täna toimunud kohtumistes võitis tiitlikaitsja Infonet võõrsil 2:0 tänu Albert Prosa väravatele Viljandi Tuleviku. Tartu JK Tammeka sai samuti võõral väljakul 2:1 jagu Narva JK Transist. Seejuures skooris Tartu mõlemal korral penaltist (29. minutil Kaarel Kiidron ja 65. minutil Tauno Tekko) ning piirilinnameeskonna auvärava lõi 70. mänguminutil Bi Sehi Elysee Irie. Narva lõpetas kohtumise aga koguni kaheksamehelisena, sest punase kaardi tõttu olid väljakult sunnitud lahkuma nii Vassili Pintšuk, Igor Ovsjannikov kui ka Tanel Tamberg.

Turniiritabel praeguse seisuga:

  1. FC Flora 44 punkti (16 mängust)
  2. FC Levadia 39 (15)
  3. Nõmme Kalju 33 (15)
  4. FC Infonet 24 (16)
  5. Narva Trans 24 (16)
  6. Paide Linnameeskond 15 (15)
  7. Tartu Tammeka 15 (16)
  8. Sillamäe Kalev 12 (15)
  9. Pärnu Vaprus 7 (16)
  10. Viljandi Tulevik 7 (16)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles