Galerii: vollemeeste esimene trenn Leoni võistlushallis: palle vähe, põrand must (1)

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondis pidas Mehhikos Leonis esimese treeningu Leonis Domo de la Feria hallis. Mehhikole omaselt tuli ka trennis teatud asjadega harjuda.

Saal mahutab 5000 pealtvaatajat. Kui Montenegros said võrkpallurid tunda kohutavat korraldust, siis Mehhikos on samuti asjad lika-loka. Vähemalt Eesti korraldusega võrreldes.

«Kui meie korraldame turniiri, siis me teeme nii, et kõigil oleks normaalne ja mõnus treenida,» sõnas Eesti delegatsiooni juht Robin Ristmäe, kes koduste turniiride korraldamisega tegeleb. Eestis antakse trennis võistkondadele neli pallikorvi ja vähemalt 40 palli.

Mehhikos oli meeskonnal kasutada vaid 15 palli. Enne Eestit treeninud sakslased tulid juba naerdes ja andsid selle info edasi. «See on küll selle sajandi mitteametlik maailmarekord!» Naersid eestlased. Põrand on samuti parajalt räpane.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles