Ronaldo agent Realile: mitmed klubid on juba pakkumise teinud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo mängud Madridi Realis võivad olla mängitud.
Cristiano Ronaldo mängud Madridi Realis võivad olla mängitud. Foto: Alter Photos/Alter Photos/Sipa USA/Scanpix

Madridi Reali jalgpalliklubi tähtründaja Cristiano Ronaldo agent Jorge Mendes andis Realile teada, et Ronaldo ostmiseks on olemas mitmed pakkumised.

32-aastase Ronaldo ümber puhkesid reedel mitmed spekulatsioonid, kui Portugali ja Hispaania ajakirjandus teatasid, et Ronaldo soovib Realist lahkuda. Ronaldo soovib väidetavalt Hispaaniast ära kolida, kuna sealne maksuamet on võtnud ründetähe kõvasti pihtide vahele, kirjutab Eurosport.

Nüüd teatas Hispaania väljaanne Cope, et Ronaldo lahkumine võibki tõesti tõeks saada. Mendes olevat juba Realile teada andnud, et Ronaldo ostmiseks on pakkumised olemas nii Inglismaa, Prantsusmaa kui ka Hiina klubide poolt.

Kui klubidest nimeliselt rääkida, siis kõige tõenäolisemateks sihtkohtadeks peetakse Ronaldo jaoks Manchester Unitedit ja PSG-d. Ronaldo lahkumissoovist teatas esimesena Portugali väljaanne A Bola. Hiljem kinnitasid portugallase soovi veel sellised usaldusväärsed allikad nagu Marca, BBC ja Sky Sports.

Ronaldo liitus Realiga 2009. aastal. Enne seda pallis ta kuus hooaega just Manchester Unitedi ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles