Galerii: EM-tiitlit kaitsnud epeenaiskond naaseb Gruusiast medalita (4)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mullu Euroopa meistriteks kroonitud Eesti epeenaised Irina Embrich, Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja Kristina Kuusk leppisid Thbilisis medalita jäämisega. Pronksimatšis kaotati Rumeeniale 38:45. 

Pronksimatš

Eesti läks Rumeenia vastu kahe esimese - Embrichi ja Kuuse - vahetusega vahepeal suisa 7:2 juhtima, kuid rumeenlannad suutsid 10:10 viigistada ja seitsmenda vahetuse lõpuks oli Eesti kaotusseis juba 10:13. 

Seejärel toodi vehklema Erika Kirpu, kes ei suutnud samuti Eestit kaotusseisust päästa ning enne ankrunaise Embrichi minimatši oli seis 15:23. Siiski ei suutnud varemgi võimatutest olukordadest naiskonna välja toonud kogenud Embrich Eestit seekord medalini viia ning Eesti kaotas 38:45. 

Poolfinaalid

Eesti naiskond jäi poolfinaalis Prantsusmaa vastu kohe kaotusseisu ning prantslannad hoidsid läbi matši umbes kümnetorkelist edumaad. Prantsusmaa võitis lõpuks 45:35.

Teises poolfinaalis alistas Venemaa 45:41 Rumeenia.

Veerandfinaalid

Eesti oli veerandfinaalis vastamisi Poolaga, kes alistati 34:26.

Ülejäänud veerandfinaalide paarid:

Itaalia – Prantsusmaa 42:45

Ukraina – Rumeenia 40:44

Saksamaa – Venemaa 33:43

Kaheksandikfinaalid

Eesti epeenaiskond oli esimeses ringis vaba ning pääses otse veerandfinaali. Soosikutest käisid rajal nii Venemaa, Rumeenia kui ka Prantsusmaa. Venemaa alistas avaringis 45:19 Gruusia. Rumeenia oli 45:36 üle Hispaaniast ja Prantsusmaa 45:18 Soomest.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles