Ronaldo koondisekaaslastele: lahkun Realist, tagasiteed ei ole

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo Portugali koondise treeningul.
Cristiano Ronaldo Portugali koondise treeningul. Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Scanpix

Reedel tabas jalgpallimaailma šokk, kui mitmed kvaliteetväljaanded kirjutasid kindlas kõneviisis, et Madridi Reali 32-aastane tähtmängija Cristiano Ronaldo soovib Madridist lahkuda. Nüüd kirjutas Reali hingeeluga hästi kursis olev ajaleht Marca, et Ronaldo rääkis oma lahkumisotsusest juba ka koondisekaaslastele.

Ronaldo on parasjagu Venemaal, kus ta osaleb Portugali koondise ridades maailmajagude karikaturniiril. Ründestaar olevatki koondisekaaslastele tunnistanud, et on aeg Hispaania tolm jalgelt pühkida.

«Ma lahkun Madridi Realist,» sõnas Ronaldo Marca andmetel koondisekaaslastele. «Olen otsuse langetanud. Tagasiteed enam ei ole.»

Ronaldo soovib väidetavalt Hispaaniast lahkuda, kuna sealne prokuratuur on esitanud talle maksuvaidluse tõttu kahtlustuse. Portugallast pidi ka ärritama tõik, et klubi ei ole asunud koheselt tema kaitsele.

Ronaldo tõenäolisteks sihtkohtadeks peetakse tema endist tööandjat Manchester Unitedit ja PSG-d. Väidetavalt on Ronaldo agent Jorge Mendes pidanud juba PSG presidendi Nasser Al-Khelaifiga läbirääkimisi. Esimene kontakt olevat toimunud juba paar tundi enne lõppenud hooaja Meistrite liiga finaali, kus Real alistas Torino Juventuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles