Rüütli vahetas riietust, Terim kiskus karvu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parima võimaluse saanud Andres Oper(sinises) lõi palli Volkan Demireli(pikali) väravast napilt mööda.
Eesti parima võimaluse saanud Andres Oper(sinises) lõi palli Volkan Demireli(pikali) väravast napilt mööda. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli kannab tavaliselt mängudel sportlikku riietust, kuid seekord otsustas ta väljanägemist muuta. Koondis sõidab alates sellest valiktsüklist välisreisidel Baltmani ülikondadega ning Rüütli otsustas tavapäratult just tumehallis soliidses riietuses väljaku ääres hoolealuseid jälgida. 


«Tahtsin proovida, kuidas on,» sõnas Rüütli ning näis viigilise tulemusega rahul olevat. «Mõjus hästi, võitsime ju.»


Rüütli sõnul ta väga umbusklik inimene pole, kuid pärast viiki Euroopa meistrivõistluste poolfinalisti Türgiga jääb ta uuele riietumisstiilile truuks. Rüütlis ütles, et edaspidi näeb teda vähemalt järgmise kaotuseni platsi ääres ülikonnas.


Kui mõni eestlastest oleks suutnud oma võimaluse realiseerida ning napsanuks Türgi käest kolm võidupunkti, siis näinud Lilleküla jalgpallistaadionile kogunenud pealtvaatajad sootuks kentsakat vaatepilti.


«Ütlesin poistele, et kui võidame, siis teen keskringis kõhuka,» naljatles Rüütli. «Õnneks nii ei läinud.»


Kui eestlaste loots oli teenitud punkti üle lõbusas meeleolus, siis tema Türgi ametivend Fatih Terim korraldas kaotatud kahe silma pärast skandaali. Terim olevat pärast mängu sõimanud läbi kõik kohtunikud ning vehkinud käte-jalgadega ning kuulutanud, et tema pressikonverentsile ei lähe. Lõpuks ajakirjanike silme alla ilmudes kirus Terim eelkõige ebaõnne. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles