Renee Teppan: oleme raskustega harjunud ja peame vastu

Mariel Gregor
, Mehhiko, Leon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan.
Renee Teppan. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondis peab täna öösel Maailmaliiga kolmanda tugevusgrupi poolfinaalkohtumise võõrustaja Mehhikoga. Diagonaalründaja Renee Teppan ütleb, et kuigi reis oli pikk, siis vollemehed on raskustega karastunud ja saavad hakkama.

Teppan pole nii pikka reisi varem ühelegi võistlusele ette võtnud. «Tuneesia on ilmselt kaugeim sihtkoht, aga lennureis tookord oli selle kõrval köki-möki.

Ajavahega pole diagonaalründaja samuti varem sportlaskarjääris kokku puutunud. «Seda on ainult Kristo Kollo talunud, kui ta veel rannavõrkpalli mängis. Uus ja põnev olukord, aga eks see trennis võttis oma osa. Aga usun, et mänguks suudame olukorda veel parandada,» ütles võrkpallur.

Pikalt lennukis istumine tegi kehad küll kangeks, ent kaks massööri ja soe ilm tegid asja tunduvalt paremaks. Palavusega tuleb hakkama saada ka mängu ajal. «Arvasin, et on hullem. Aga kui kodumeeskonna vastu mängus rahvas ka saali tuleb, jälle toredam mängida. Kaks päeva pikka mängu mõlemal päeval läheks raskeks, aga eks me oleme raskustega juba harjunud ja peame vastu.»

Eesti aja järgi 18. juunil kell 3.25 algavale matšile on võimalik kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel. Postimees on ka Leonis kohapeal ja toob mängujärgsed emotsioonid lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles