Galerii: Helenius tümitas Kalevi hallis venelast

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soome poksi au ja uhkus, raskekaallane Robert Helenius alistas Kalevi Spordihallis toimunud matšis Jevgeni Orlovi. Kohtumine sai otsa seitsmenda raundi algul, kui venelane enam oma nurgast ei tõusnud.

Sealjuures tuleb Orlovi niigi kiita – ta astus Heleniuse vastu ringi ülilühikese etteteatamisega, kui algselt soomlasega võitlema pidanud britt Ian Lewison loobus viimasel hetkel terviseprobleemide tõttu matšist.

Helenius sai oma karjääri 25 võidu, lisaks on soomlane korra pidanud tundma kaotusekibedust. Tänase matšiga teenis Helenius WBC sarja Silver-kategooria meistrivöö, mis tähendab, et ta on nüüd ühe võidu kaugusel õigusest kutsuda välja MM-tiitli omanik Deontay Wilder.

Tänasel poksiõhtul astusid üles ka kaks Eesti võitlejat: Kaupo Arro oli parem grusiin Alexander Benidzest ning Pavel Semjonov alistas leedulase Artem Karasevi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles