Mayweather: annan teile seda, mida te tahtsite

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr.
Floyd Mayweather jr. Foto: SCANPIX

26. augustil lähevad Las Vegases toimuvas poksimatšis vastamisi vabavõitleja Conor McGregor ja 40-aastane Floyd Mayweather juunior, kes on karjääri jooksul vaid võite tunnistanud. Matš sai Mayweatheri sõnul võimalikuks tänu avalikkuse suurele huvile.

«Nemad tahtsid seda matši. Olin karjääri lõpetanud, kuid nad tahtsid mind tagasi ja tagasi,» sõnas profikarjääris 49 korral ringis käinud Mayweather. «McGregor on raske vastane. Inimesed üle maailma nõudsid meie vastasseisu ning ma annan neile seda, mida nad näha tahavad.»

Viimati käis Mayweather poksiringis 2015. aasta septembris, kui alistas kohtunike häältega Andre Berto.

Forbesi andmetel on Mayweatherile kindlasti garanteeritud 100 miljonit dollarit ning McGregorile 75 miljonit dollarit. Seejuures peab McGregor mingi osa teenistusest eraldama ka vabavõitlussarjale UFC, kellega tal on kehtiv leping. Mayweather ise numbritest veel ei räägi, kuid sõnas, et on matši üle väga õnnelik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles