Piltuudis: Märt Avandi läbis elus esimest korda triatloni

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Avandi jooksuetapil Viljandi triatlonil.
Märt Avandi jooksuetapil Viljandi triatlonil. Foto: Erakogu

Näitleja Märt Avandi läbi elus esimest korda triatloni. Avandile oli Viljandi triatloni sprindidistants testvõistluseks enne 5. augustil toimuvat Ironman 70.3 Otepää triatlonit.

Märt Avandi läbis Viljandis sprindidistantsi (750 m ujumist, 20 km ratast, 5 km jooksu) ajaga 1:18.04 ning sai 92. koha. Kokku lõpetas 176 võistlejat.

Näitleja Raivo E. Tamm, kes teeb samuti peatselt testvõistluse, ja Märt Avandi valmistuvad parasjagu Ironman 70.3 Otepää triatloniks 5. augustil, kus neil tuleb ujuda 1,9 km, rattaga sõita 90 km ning joosta 21,1 km.

4.-6. augustini toimuvale Baltimaade suurima triatlonifestivali põhidistantsile on registreerunud juba üle 700 osaleja ja võistkonna enam kui 30 riigist. Lisaks poolpikale triatlonile on kavas avaveeujumise võistlused, heategevusjooks, Ironkids võistlused ja lühitriatlon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles