Ardo Kreek videointervjuus: karikat nähes olin natuke pettunud

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondis saavutas läinud ööl uhke võidu, kui võitis Mehhikos toimunud Maailmaliiga kolmanda tugevusgrupi finaalis 3:0 Hispaaniat. Koos Oliver Vennoga meeskonna resultatiivseimana 13 punkti toonud Ardo Kreek tunnistas, et kõigil meestel oli raske, kuid sellest hoolimata suudeti saada kindel triumf.

«Karikat nähes oli natuke pettumus,» naljatles Ardo Kreek võistlusjärgses intervjuus, kuna Maailmaliiga võitjatele pole ette nähtud medalid, vaid väike karikas. «Väga raske oli kõigil meestel kindlasti, aga suutsime oma tugevuse maksma panna ja võtsime esikoha ära,» sõnas Kreek.

Miks oli Eesti finaalis Hispaaniast niivõrd kindlalt üle? «See saal on väga imelik: pallid ei lenda siin. Seega saime aru, et tuleb pallid väljakusse lüüa. Hispaanlased eksisid rohkem ning meil samal ajal blokk töötas.»

«Nii mängijatele, treeneritele kui ka poolehoidjatele tuleb teha suur kummardus. Nüüd saame natuke puhata, aga paari nädala pärast läheb kõva töö edasi, et olla valmis EMiks Poolas. Ootame sinna niivõrd palju inimesi kui võimalik!» lisas ta. Seejuures ootavad lisaks Euroopa meistrivõistlustele Eestit ees ka kolmanda ringi MM-valikmängud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles