Eesti jalgpalliklubid said vastased Maltalt, Sloveeniast, Iirimaalt ja Fääri saartelt

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsev Eesti meister Tallinna Infonet.
Valitsev Eesti meister Tallinna Infonet. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna selguvad tuleva jalgpalli eurohooaja ehk nii Meistrite liiga kui ka Euroopa liiga esimeste eelringide paarid. Valitsev Eesti meister Tallinna FC Infonet saab võimaluse kaasa teha Meistrite liigas, kui kohtub esimeses ringis Malta meistri Paola Hiberniansiga. Euroopa liiga avaringis läheb Tallinna Levadia vastamisi Sloveenia klubiga Domžale, Nõmme Kalju Fääri saarte meeskonna Torshavniga ja Tallinna Levadia Iirimaa klubi Cork Cityga.

MEISTRITE LIIGA

Infonet läheb Meistrite liiga avaringis vastamisi Malta meisterklubi Paola Hiberniansiga ning kuna esimene mäng toimub Maltal, siis teise kohtumise saab valitsev Eesti meister pidada koduväljakul. Avakohtumine leiab aset kas 27. või 28. juunil ning korduskohtumine nädala jagu hiljem.

Hibernians osales mullu Euroopa liiga esimeses eelringis, kui jäi kahe mängu kokkuvõttes kindlalt 0:6 alla Slovakkia klubile Trnava Spartakile.

Meistrite liiga esimese eelringi paarid:

Kui Infonet peaks avaringist edasi pääsema, tuleb teises ringis kohtuda Austria jalgpalliklubi Red Bull Salzburgiga, mis on üsna raske loos. Avamäng toimuks Infoneti koduplatsil 11. või 12. juulil ning korduskohtumine 18. või 19. juulil.

Salzburg kohtus mullu Meistrite liiga teises eelringis Läti meisterklubi Liepajaga, kui seljatas nad kahe mängu kokkuvõtes 3:0.

Meistrite liiga teise eelringi paarid:

Nagu näha, siis kohtub Eesti koondise kaitsemängija Artur Pika koduklubi Borissovi BATE kas Armeenia klubi Alaškerti või andorralaste meeskonna Santa Colomaga. Rahvuskoondise väravavahi Andreas Vaikla leivaisa Mariehamn läheb vastamisi aga endise Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legiaga.

EUROOPA LIIGA

Nõmme Kalju kohtub avaringis Fääri saarte meeskonnaga Torshavn B36, Tallinna Levadia iirlaste Cork Cityga ja Tallinna Flora Sloveenia klubi Domžalega. Esimesed kohtumised peetakse 29. juunil ning korduskohtumised 6. juulil.

Sarnaselt Meistrite liigale loositi Nyonis juba täna ka teise eelringi paarid ehk kõik kolm Euroopa liigas osalevat Eesti klubi teavad, kellega nad edu korral järgmisena kohtuksid.

Nõmme Kaljut ootab duelli Videoton (Ungari) - Balzan (Malta) võitja, Levadia saab vastase paarist AEK Larnaca (Küpros) - FC Europa (Gibraltar) ja FC Flora läheks edu korral kokku kas Ventspilsi (Läti) või Reykjaviki Valuriga (Island).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles