Ronaldo võimalik lahkumine külvab Hispaanias paanikat

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Eelmisel nädalal teatas Portugali väljaande A Bola, et Madridi Reali ründaja Cristiano Ronaldo on esitanud klubile soovi lahkuda. La Liga presidendi Javier Tebase sõnul oleks see jalgpalliliigale korvamatu kaotus.

Väidetavalt soovib Ronaldo Realist lahkuda seoses Hispaania võimude poolt esitatud maksusüüdistustega. Portugallast süüdistatakse 14,7 miljoni euro tasumisest kõrvalehoidmises 2011.-2014. aastal. Tebas on aga Ronaldo poolel, vahendab väljaanne La Sexta.

«Teades Cristiano Ronaldot ümbritsevaid inimesi, kui professionaalsed nad on ning arvestades, mida olen lugenud Hispaania maksuametite raportitest, siis mul pole kahtlustki, et Ronaldo on süütu.»

Kui Ronaldo peaks siiski Hispaania klubist lahkuma, oleks see Tebase sõnul korvamatu kaotus.

«Seda oleks võimatu hinnata, aga see oleks suur. See oleks meie jaoks hiiglasuur kaotus, suisa korvamatu,» rääkis ta. 

«Hispaania liigas on meie ajastu parimad jalgpallurid, Messi ja Ronaldo ning tahame neid hoida. Loodan, et saame probleemist üle. Usaldan Cristiano Ronaldot ja tema meeskonda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles