Ott Tänaku ja Martin Järveoja võitsid Sardiinia ralli. Ülikõva saavutus. Punkt.
Ott Tänaku ja Martin Järveoja võitsid Sardiinia ralli. Ülikõva saavutus. Punkt. Foto: M-Sport

Kelly Sildarust läbi Ott Tänaku Anett Kontaveidini – kolm suurt verstaposti sel spordiaastal. Ent kulda, karda ja väärt saavutusi on 2017 pakkunud Eesti spordisõbrale veelgi.

Monte Carlo ralli viimasel kiiruskatsel pidanuks kolme töötava silindriga masinal sõitnud Tänak ja Järveoja kolmanda koha kaotama, aga hullumeelne sooritus lumisel lõpulaskumisel lubas aastat alustada pjedestaalikohaga.
Monte Carlo ralli viimasel kiiruskatsel pidanuks kolme töötava silindriga masinal sõitnud Tänak ja Järveoja kolmanda koha kaotama, aga hullumeelne sooritus lumisel lõpulaskumisel lubas aastat alustada pjedestaalikohaga. Foto: M-Sport
Freestyle-suusataja Kelly Sildaru läks taas Aspeni X-mängudele ja tuli sealt jälle tagasi oma trumpala ehk pargisõidu kuldmedaliga. Lisaboonusena teenis Sildaru ka kaks hõbedat – nii Aspeni kui ka Norra X-mängude Big Airis.
Freestyle-suusataja Kelly Sildaru läks taas Aspeni X-mängudele ja tuli sealt jälle tagasi oma trumpala ehk pargisõidu kuldmedaliga. Lisaboonusena teenis Sildaru ka kaks hõbedat – nii Aspeni kui ka Norra X-mängude Big Airis. Foto: Christian Pondella/Red Bull Content Pool
Kommentaarid
Copy