Galerii: Saksamaa pääses Austraalia vastu ehmatusega

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailmameister Saksamaa alistas jalgpalli maailmajagude turniiri avamängus 3:2 Austraalia. Seejuures nägi kibedat vaeva sakslaste väravavaht Bernd Leno, kelle puterdamine kinkis austraallastele head võimalused.

Saksamaa läks kohtumist juba 5. minutil Lars Stindli väravast juhtima, kuid Tom Rogić suutis suuresti tänu sakslaste väravavahi Leno pudistamise tõttu seisu 41. minutil viigistada.

Austraallased ei suutnud aga viigiseisu kaua tablool hoida, sest mõne minuti tegi Massimo Luongo karistusala lähistel vea ning Julian Draxler realiseeris penalti.

Poolajalt tulles olid sakslased jätkuvalt viha täis ning 48. minutil mindi Leon Goretzka tabamusest juba 3:1 ette. Tomi Jurić suutis küll ühe veel tagasi lüüa, aga rohkem Austraalia sihile ei saanud. 

Seni oli Saksamaa ja Austraalia vahelistes kohtumises löödud mängu kohta 4,2 väravat.

B-alagrupi liider on 3 punktiga Tšiili, sama palju on punkte Saksamaal. Austraalia ja Kamerun on alustanud punktideta. Homme on turniiril vaba päev. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles