Mayweather vs McGregor – kas suurim rööv ja pettumus profispordi ajaloos?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather juunior vs Conor McGregor - tõenäoliselt läbi aegade kõige kallim poksimatš.
Floyd Mayweather juunior vs Conor McGregor - tõenäoliselt läbi aegade kõige kallim poksimatš. Foto: John Locher/AP/Scanpix/Julio Cortez/AP/Scanpix

Tundub, et maailm on hulluks läinud. Vähemalt spordimaailm. Kaks aastat tagasi sai Conan O’Brieni jutusaatest alguse haip võimaliku Floyd Mayweather juuniori ja MMA-võitleja Conor McGregori poksimatši kohta. Nüüdseks on selge, et 26. augustil asuvad mehed Las Vegases ringi. Seejuures läheb tõenäoliselt jagamisele poksiajaloo suurim auhinnafond. Samal ajal soovitavad eksperdid fännidel olla valmis suureks pettumuseks.

«Ma arvan, et kõik oleksid valmis 180 miljoni dollari eest ringis kekslema,» teatas McGregor kaks aastat tagasi nimetatud jutusaates. Seejärel on mehed sotsiaalmeedias teineteise pihta andnud turmtuld ja meediamull ongi sündinud.

Kokkuvõttes on selge see, et sportlikus plaanis ei olegi siin väga palju rääkida – Mayweather on ainult poksireeglite järgi peetavas matšis McGregori jaoks lihtsalt liiga hea. Lisaks ühtegi meistrivööd meeste vahel arvatavasti mängu ei lähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles