McGregor ennustab: nokauteerin Mayweatheri (2)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor lasi oma treeningsaali seinale maalida pildi, kus ta nokauteerib Floyd Mayweatheri.
Conor McGregor lasi oma treeningsaali seinale maalida pildi, kus ta nokauteerib Floyd Mayweatheri. Foto: Conor McGregor/Instagram

26. augustil toimub käimasoleva aasta tippsündmus võitlusspordimaailmas, kui Las Vegases lähevad vastamisi poksiäss Floyd Mayweather juunior ja MMA-täht Conor McGregor. Läbi karjääri on McGregor olnud meheks, kellele on meeldinud ette ennustada oma matšide tulemusi. Nüüd on mees andnud mõista, et ta nokauteerib oma vastase.

McGregor lasi Subseti nimelisel kunstnikul maalida oma Dublini treeningsaali seinale pildi, kus ta annab vasaku käega Mayweatherile kõva obaduse.

«Ma arvan, et ta nokauteerib Mayweatheri,» teatas seepeale ka McGregori löögitreener Owen Roddy väljaandele MMA Hour. «See võtab aega paar raundi. Ma tean, et inimesed ei nõustu minuga, kuid Conor on selleks võimeline. Ta teeb alati erakordseid asju.» 

Tunnel vision

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Tunnel vision

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles