McGregori sparringupartner: Mayweather peksab ta oimetuks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor ja Floyd Mayweather juunior.
Conor McGregor ja Floyd Mayweather juunior. Foto: PA Wire/PA Wire/PA Images/Scanpix

26. augustil toimub käimasoleva aasta tippsündmus võitlusspordimaailmas, kui Las Vegases lähevad vastamisi poksiäss Floyd Mayweather juunior ja MMA-täht Conor McGregor. Eelmisel aastal enne seda, kui McGregor kohtus Nate Diaziga, oli iirlase sparringupartneriks Chris van Heerden, kelle sõnul pole McGregoril Mayweatheri vastu võimalust, vahendab Yahoo Sports. 

«Nendevaheline matš näeb minu arvates välja selline, et Conor McGregor läheb Floydiga kasti ning üritab inimestele tõestada, et ta on poksija,» ütles van Heerden. «See on suurim viga, mis ta saab teha, sest Floyd Mayweatheri vastu pole tal võimalust. Lihtsalt nii ei saa. Ta paneb sind ennast halvast tundma ning eksima,» sõnas van Heerden.

«Floyd läheb talle (McGregorile – toim) täiega tuupi andma ning peksab ta oimetuks, mistõttu arvan ma, et Conor kukub täiega läbi, saab aru oma võimetusest ning nad lõpetavad võitlemise,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles