Wenger: videokohtunikega oleksime Meistrite liiga võitnud

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger.
Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Londoni Arsenali jalgpalliklubi peatreeneri Arsene Wengeri sõnul oleks nad 2006. aastal võitnud Meistrite liiga, kui sel ajal oleks olnud tarvitusel videokohtunikud, nagu võib näha praegu Venemaal peetaval maailmajagude karikaturniiril.

Konkreetne juhtum pärineb 2006. aasta Meistrite liiga finaalist, mil Arsenal kohtus FC Barcelonaga. Inglismaa klubi juhtis mängu 14 minutit enne normaalaja lõppu 1:0, kui Samuel Eto’o skooris viigivärava. Wengeri sõnul oli viimane aga suluseisus, mistõttu tabamus poleks pidanud lugema ja selle oleks videokohtunik kindlasti tuvastanud. Seejuures lõi Juliano Belletti kõigest neli minutit hiljem Barcelona kasuks 2:1 võiduvärava.

«Värav löödi suluseisust, kui me olime 30 minutit (tegelikult lõi Eto'o 1:1 viigivärava - toim) enne lõppu 1:0 eduseisus. Meistrite liiga karikas on meil veel puudu, mistõttu on kaotatud finaal mul hästi meeles,» ütles hiljuti taas Arsenaliga lepingut pikendanud 67-aastane Wenger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles