Tänak saab Saksamaa rallil meeskonnakaaslaseks kohaliku vanameistri

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armin Kremer 2014. aastal Ford Fiesta RS-i roolis.
Armin Kremer 2014. aastal Ford Fiesta RS-i roolis. Foto: JEAN-PIERRE CLATOT/AFP/SCANPIX

Autoralli MM-sarjas augusti peetaval Saksamaa rallil istub ühe M-Spordi Fordi rooli Saksamaa rallilegend, 48-aastane Armin Kremer.

Viimati osales Kremer tippautol MM-etapil 2004. aastal ja seda samuti kodusel rallil. 2002. aastal sõitis ta aastavanuse Fordiga kuuel MM-etapil ja lõpetas parimal juhul Suubritannias 14. kohal. Aastate jooksul MM-sarjas nii Subaru, Fordi, Mitsubishi, kui ka Toyota rooli keeranud Kremer on alates 2013. aastast stabiilselt sõitnud WRC2 arvestuses, kus jõudis mullu Škodaga kaks korda isegi viimasele punktikohale, seejuures korra just Saksamaal.

Juba mais esmakordselt tänavust Fordi proovinud Kremer pääseb enne Saksamaa rallit veel korra uue auto rooli. Temast saab tänavu kuues mees, kellele M-Sport sõiduvõimaluse annab, sest lisaks tiimi põhisõitjatele Ott Tänakule ja Sebastien Ogier'le ning DMACKi tiimi kuuluvale Elfyn Evansile on Fordi rooli saanud keerata ka Mads Östberg ja Lorenzo Bertelli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles