Kergejõustikuliit rahuldas teivashüppajate protesti

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Õiglane
Janek Õiglane Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti teivashüppajate ja nende treenerite murekirja võeti kuulda:Eesti Kergejõustikuliit andis teada, et teivashüpe on Eesti meistrivõistluste kavas taas tavapärasel ajal. 

Eesti teivashüppajad ja nende treenerid pöördusid eile nii alaliidu kui meedia poole, küsides, miks muudeti Eesti meistrivõistluste ajakava. Nimelt andis kergejõustikuliit oma koduleheküljel teada muudatusest, mille järgi toimuvad Eesti meistrivõistlused teivashüppes 14. juulil Kadrioru staadionil Nõmme seeriajooksu võistluste raames, mitte Eesti meistrivõistlustel, mis toimuvad 22.-23. juulil.

Nüüd teatas alaliit, et juhatus tunnistas varasema otsuse kehtetuks ning Eesti meistritiitel jagatakse välja ikkagi 22.-23. juulil peetavatel võistlustel Kadriorus.

Alaliit vabandab tekkinud segaduse pärast ning erinevaid asjaolusid arvesse võttes tunnistati, et otsus teivashüppe meistrivõistluste eraldi korraldamiseks oleks tulnud teha enne hooaja algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles