Pool aastat tagasi poja ilmale toonud tenniseäss tegi võiduka tagasituleku

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Azarenka.
Victoria Azarenka. Foto: JASON REED/Reuters/Scanpix

Endine maailma esireket Victoria Azarenka, kes sünnitas pool aastat tagasi poja, naasis võidukalt tipptennisesse, kui väljus kolmesetilisest lahingust WTA tenniseturniiril Mallorcas võitjana ning pääses teise ringi.

Vabapääsmega turniirile saanud valgevenelanna sai Mallorca avaringis kahe tunni ja 44 minutiga 6:3, 4:6, 7:6 (7) jagu jaapanlannast Risa Ozakist (WTA 74.). Seejuures kestis kohtumine kaks päeva, kuna pimeduse tõttu katkestati eilne kohtumine Azarenka poolt vaadatuna seisul 6:3, 4:6, 5:4. Täna jätkunud vastasseisust suutis võitjana väljuda valgevenelanna, kel tuli pidada enne tänast enam kui aasta pikkune võistluspaus.

Azarenka tegi mängu jooksul 41 lihtviga ja 30 äralööki Ozaki 24 ja 12 vastu. Mängitud punktidest kuulusid Azarenkale 114 ja Ozakile 111.

Teises ringis kohtub Azarenka 19-aastase horvaatlanna Ana Konjuhiga (WTA 28.), kes sai esimeses ringis 7:6 (1), 4:6, 6:3 jagu kvalifikatsioonist põhitabelisse pääsenud tuneeslannast Ons Jabeurist (WTA 106.).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles