Cristiano Ronaldo on valmis tasuma 14,7-miljonilise maksuvõla

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: John Sibley/REUTERS/Scanpix

Madridi Reali staarmängija Cristiano Ronaldo on valmis tasuma Hispaania riigile 14,7 miljoni euro suuruse maksuvõla, millest tulenevalt süüdistatakse praegu Portugali koondisega maailmajagude karikaturniiril osalevat vutiässa maksupettuses, andis teada Hispaania riigitelevisioon (TVE).

TVE sõnul soovib 32-aastane Ronaldo nõnda käituda hea tahte märgiks. Seejuures pole mees süüdistustega päri ning plaanib 31. juulil kohtu ette minnes oma süütuse eest võidelda.

Milles Ronaldot Hispaanias süüdistatakse?

Maksuametnike hinnangul hoidus Ronaldo vahemikus 2011-14 15 miljoni euro tasumisest. Prokuratuuril on arvamuse kujundamiseks aega juuni lõpuni.

Kahtlused puudutavad varasid, mida Ronaldo hoidis Neitsisaartel. Maksuametnike sõnul kohendas Ronaldo 2014. aastal oma deklatarsioone ja tasus kuus miljonit eurot lisamakse.

Hispaania prokuratuur märkis, et kui nad peaksid Ronaldole süüdistuse esitama ja portugallane ka süüdi mõistetaks, võiks teda muuhulgas oodata ka kuni 15 kuu pikkune vanglakaristus, mida aga reaalselt kanda ilmselt ei tuleks, sest Hispaanias ei pöörata varem karistamata isikute osas kuni kaheaastaseid vangistusi reeglina täitmisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles