US Open tegi Kontaveidile komplimendi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: KOEN SUYK/AFP/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit tõusis esmaspäeval avaldatud naiste maailma edetabelis tänu karjääri esimesele WTA-turniirivõidule Hollandis 's-Hertogenboschis 36. kohale, mis on kõrgeim positsioon 21-aastase eestlanna karjääris. Tema head hoogu on märganud ka suure slämmi turniir US Open, kes võttis Kontaveidi kohta sõna Twitteris.

Tenniseaasta viimase suure slämmi turniiri US Openi Twitteris ennustati Kontaveidile suurt aastat: «Ta on viimastel kuudel olnud äärmiselt terav. Kui ta suudab jätkata samal tasemel, ootab teda suur suvi.»

Just US Openil on Kontaveit teinud ka karjääri parima tulemuse suure slämmi turniiridelt, kui jõudis 2015. aastal neljandasse ringi.

Viimastel päevadel on US Openi kodulehel olnud esiuudistes seas ka Kontaveiti tutvustav artikkel.

Järgmise võistlusmängu peab Kontaveit 3. juulil algaval Wimbledoni turniiril. Kuna eestlanna jättis Mallorca jõuproovi vahele, siis ei tõuse ta tõenäoliselt ka järgmise nädala maailma edetabelis ehk tal puudub võimalus saada Wimbledoniks asetust (asetuse saavad 26. juuni edetabeli põhjal WTA-pingerivi 32 paremat naist).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles