Luis Figo: keegi pole asendamatu, isegi mitte Ronaldo

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo on viimase nelja aasta jooksul võitnud Madridi Reali ridades kolmel korral Meistrite liiga tiitli.
Cristiano Ronaldo on viimase nelja aasta jooksul võitnud Madridi Reali ridades kolmel korral Meistrite liiga tiitli. Foto: RAFA CASAL/MARCA/SIPA/RAFA CASAL/MARCA/SIPA/Scanpix

Jalgpalli üleminekuakna kõige palavam teema on Cristiano Ronaldo. Kas rohkelt tituleeritud ründaja on tõesti Madridi Realist lahkumas? Kui ta seda teeb, ei pea tema kaasmaalane ning endine Reali tähtmängija Luis Figo seda klubi vaatevinklist katastroofiks, sest asendamatuid mängijaid polevat olemas.

Ronaldo võimalik klubivahetus hakkas tuure võtma pärast seda, kui tuli ilmsiks Ronaldo pahameel, mis oli tingitud maksuskandaalist. Nimelt ei tunne Ronaldo, et Real toetaks maksupettuse süüdistuste alla langenud jalgpallurit piisavalt. Sel nädalal võttis Reali president Florentino Perez Ronaldot kuulda ning astus Ronaldo kaitseks välja. Kas see ka portugallase meelt klubivahetuse osas muutis, pole veel teada.

Kui aga Ronaldo vahetabki suvel klubi, pole see Figo sõnul Realile katastroof. «Olen jätkuvalt arvamusel, et keegi pole asendamatu. Isegi mitte Cristiano Ronaldo. Ükski jalgpalliklubi ei tohi kellegi peale lootma jääda. Klubi ajalugu peab olema kõigist suurem, isegi presidendist,» rääkis Figo väljaandele Gol.

Kuigi Figo on veendunud, et Real saaks ilma Ronaldota hakkama, ei usu ta, et portugallane klubi vahetaks. «Väga palju peaks juhtuma, et ta lõpuks klubi vahetaks. See on tema isiklik otsus, seega kui ta väga seda ise tahab, siis see ka juhtub. Kuid minu hinnangul on see ebatõenäoline,» jätkas Figo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles