Räikkonen on valmis Vetteli lakeiks asuma

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Sebastian Vettel
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Sebastian Vettel Foto: SCANPIX

F1 eksmaailmameister Kimi Räikkönen on nõus vajadusel abistama oma Ferrari meeskonnakaaslast Sebastian Vettelit tänavuses tiitliduellis Mercedese esisõitja Lewis Hamiltoniga, vahendab GP Update.

Vetteli edu Hamiltoni ees MMi üldarvestuses on 12 punkti ja kui ei juhtu just väiksemat sorti imet, jagavad need kaks meest omavahel ka tänavuse meistritiitli. Räikkönen aga usub veel imesse – kuigi vahe tiimikaaslasega on juba 68 silma, jahib soomlane ikkagi esmalt individuaalset edu. «Kui mul puudub matemaatiline võimalus meistritiitlile võidelda, siis muidugi ma aitan (Vettelit),» nentis aga soomlane.

2007. aasta maailmameistri sõnul ei ole tema ja tiimi esisõitja Vetteli vahel mingit paksu verd. «Mul pole sellega mingit probleemi. Pole kunagi olnudki. See otsus tuleb väga kergelt, vähemalt meie meeskonnas. Ilmselgelt on esmatähtis üritada Ferrariga tipus olla – see on kõige olulisem. Kui Sebastian suudab võita, okei. Kui mul enam võimalust pole, siis peabki  nii minema. Aga esimene siht on töötada Ferrari hüvanguks ja panna nemad parimasse võimalikku olukorda.»

Mercedese edu Ferrari ees on sellel nädalavahetusel peetava Aserbaidžaani GP eel 8 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles