Flora alistas eurosarja peaproovis Rootsi hiiu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Alliku lõi matši avavärava.
Rauno Alliku lõi matši avavärava. Foto: Liis Treimann

FC Flora jalgpallimeeskonnale tulevad jaanipühad võidukalt: sõpruskohtumises alistati 11-kordne Rootsi meister Stockholmi AIK 2:0

Täpselt nädala pärast Euroopa liiga esimeses eelringis Sloveenia kõrgliiga neljanda meeskonna NK Domžalega kohtuv Flora saatis mängus AIK-ga esmalt väljakule oma nõrgema koosseisu, kes vaatamata väiksemale kogemuspagasile ja korralikule survele suutis rootslased esimesel poolajal hoida nulli peal.

Teisele poolajale tulid florakad vastu juba oma parimas rivistuses ning mängupilt muutus kõvasti tasavägisemaks. Matši saatuse otsustasid neli tormilist minutit poolaja keskel: 69. minutil lõi matši avavärava Rauno Alliku, 72. minutil oli täpne Rauno Sappinen. Sealjuures andsid mehed üksteise tabamustele ka resultatiivsed söödud.

Miinuspoolele tuleb Flora poolt kanda Martin Milleri vigastus – vaid veerand tundi mängida saanud poolkaitsja kukutati AIK mängija poolt ning eestlane tegi viga oma põlvele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles