Juventusega Meistrite liiga finaali jõudnud Alves: muusika on minu kirg, jalgpall aga hobi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Alves.
Dani Alves. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Torino Juventuse jalgpalliklubi koosseisus tänavu Meistrite liiga finaalis mänginud 34-aastane Dani Alves tunnistas, et tal on suur kirg muusika vastu ning jalgpalliga tegelemist peab ta enda hobiks.

«Ma olen õppinud elu jooksul seda, et kunagi ei saa lõpetada sellega tegelemist, mida sa armastad – minu jaoks on see muusika. Muusika on minu kirg, jalgpall aga hobi,» ütles Alves Itaalia meediale.

Kaheksa aastat Hispaania jalpallihiiu Barcelona ridadesse kuulunud Alves liitus Itaalia klubiga 2016. aastal ning jõudis oma debüüthooajal Juventusega Meistrite liigas finaali, kus tuli tunnistada Madridi Reali 1:4 paremust. Nüüd seostatakse brasiillast aga juba Manchester Cityga, kus töötab peatreenerina paremkaitsja endine juhendaja Barcelona-aegadest ehk Pep Guardiola.

«Ma ei tea, mis minuga edasi saab. Kui ma aga lahkun Juventusest, siis üleminek toimub ilma mingite konfliktide või probleemideta ehk vastupidiselt sellele, mida väidetakse,» viitas Alves asjaolule, mille järgi on ta praegu Juventuses rahulolematu.

Alvesi leping Juventusega kestab järgmise hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles