Mägi konkurent ajas üheksakordse olümpiavõitja segadusse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karsten Warholm
Karsten Warholm Foto: Junge, Heiko/NTB scanpix

Eesti tõkkejooksja Rasmus Mägi konkurent, kahel järjestikusel Teemantliiga etapil 400 m tõkkejooksus võidutsenud norralane Karsten Warholm on niivõrd uus nimi, et ajas hämmingusse isegi üheksakordse olümpiavõitja Carl Lewise.

Nimelt jõudis sotsiaalmeediasse video Oslo Teemantliiga etapist, kus kodupubliku ees võistelnud Warholm teadustamise ajal ringi keksis ning publikut kaasa elama õhutas. Video alla lisatud kommentaaris pöörati tähelepanu sellele, et noored sportlased ei tohiks oma iseloomu varjata ning maailmas võiks olla rohkem selliseid atleete.

Video alla kirjutas omapoolse kommentaari üheksakordne olümpiavõitja, kergejõustikulegend Carl Lewis, kellele oli Warholmi hilisem jooksutulemus (Norra rekord ja maailma hooaja kolmas tulemus 48,25 - toim) ilmselgelt uudiseks, sest ta kirjutas: «Nad ei näidanud, millisele kohale ta tuli.»

Warholm ise võttis juhtunut naljaga ning tunnistas Norra Rahvusringhäälingule, et tegelikult on ta isegi meelitatud. «Nägin tema kommentaari ning olen uhke. Hindan seda,» tõdes ta. «Tõsi, ta võib olla natuke infosulus, aga ta on legend, nii et ta peab saama, mida tahab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles