Tänakul võib olla Poolas teiste sõitjate ees eelis

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: /imago/Crash Media Group

Äsja Sardiinias MM-ralli võitnud Ott Tänak ja Martin Järveoja teevad viimaseid ettevalmistusi järgmisel nädalal Poolas algavaks ralliks. Tänak sõnas M-Spordile, et asub mõõduvõttu nautima.

«Kõik teavad, et Poola ralli on üks mu lemmikuid. Katsed on kiired ja sujuvad ning see on midagi, mida tõesti naudin,» selgitas Tänak ning lisas, et tema päritolul on Poola rallil natuke eelist.

«Olen Eestis sellistel teedel üles kasvanud ning tänavu võib uute autodega veelgi rohkem adrenaliinitulva tekkida.»

Tänak usub, et nii sõitjad kui publik saavad Poolas täielikku rahulolu. 

«See on tõeliste sõitjate ralli. Kiirused on võimsad, autos peab ennast kindlalt tundma ning kaardilugeja märkmed peavad olema korralikud. Iga väiksemgi eksimus võib kiirust ja aega kaotama panna ning seda on sellistel kiiretel teedel raske tagasi saada.»

Sihtidest eestlane rääkima ei hakanud. «Vaatame, mis saab. Kolmas stardinumber pole kõige parem, aga meil olid Eestis head testisõidud ning enesetunne on positiivne. Meie miinimumeesmärgiks on alati olnud poodium.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles