Video: Thierry Neuville keeras Ypres'i rallil esikohalt auto üle katuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville Portugali ralli avapäeval.
Thierry Neuville Portugali ralli avapäeval. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Belgias peetaval Ypres'i rallil tegi peadpööritava avarii Thierry Neuville, kes keeras liidrikoha pärast heitlust pidades auto mitu korda üle katuse.

Autoralli MM-sarjas Hyundai tiimis kihutav Neuville pidas tasavägist heitlust Bryan Bouffier'ga, kui kuuendal katsel eksis ja teelt välja sõitis. Nii Neuville kui ka tema kaardilugeja Nicolas Gilsoul pääsesid mitu korda üle katuse käinud Hyundaist õnneks vigastusteta.

Viie katse järel juhtis Neuville rallit Škodal sõitva Bouffier' ees vaid 2,9 sekundiga. Pärast avapäeva edestavad liidriks kerkinud Bouffier ja Dini Gilbert Peugeot'l kihutavaid hollandlasi Kevin Abbringit ja Pieter Tsjoeni 21,9 sekundiga.

Neuville on autoralli MM-sarjas seitsme etapi järel teisel kohal, olles võidutsenud nii Korsikal kui ka Argentinas. Sarja liidrile Sebastien Ogier'le kaotab ta 18 punktiga, kuid edestab kolmandal kohal olevat Ott Tänakut omakorda 15 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles