Horvaatia tippjalgpallur pistab maailma tippudega rinda sootuks teisel spordialal

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Perišic on esindanud Horvaatia jalgpallikoondist üle poolesaja korra.
Ivan Perišic on esindanud Horvaatia jalgpallikoondist üle poolesaja korra. Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/PA Images/Scanpix

Horvaatia koondise ja Milano Interi ridadesse kuuluv Ivan Perišic jätab ajutiselt jalgpalli ja osaleb kodumaal rannavõrkpalliturniiril.

28-aastane Perišic lööb koos Niksa Dell’Orcoga kaasa World Touri kavasse kuuluval Poreci turniiril. Turniirile on teiste seas üles antud ka Eesti rannavollepaar Mart Tiisaar ja Kusti Nõlvak, kes hoiavad maailma edetabelis 44. kohta.

«Tahan jõuda võimalikult kaugele. Loodetavasti aitab minu osalemine seda ilusat spordiala reklaamida,» sõnas Perisic, kes annetab kogu võimaliku auhinnaraha Horvaatia rannavõrkpalliföderatsioonile.

Perišic on tulnud Dortmundi Borussia ridades 2012. aastal nii Saksamaa meistriks kui ka karikavõitjaks. 2015. aastal kordas ta karikavõitu Wolfsburgi ridades ja siirdus seejärel Itaaliasse Milano Interisse, kus lõi lõppenud hooaja jooksul 36 mängus 11 väravat. Horvaatia koondise eest on ta pidanud 54 mängu ja löönud 16 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles