M-Spordi boss: meid ootab Poola rallil ees tõeline maiuspala

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson võib tunda praegu rõõmu, kuna Saksamaa rallil on M-Spordi piloodid kõrges mängus sees.
Malcolm Wilson võib tunda praegu rõõmu, kuna Saksamaa rallil on M-Spordi piloodid kõrges mängus sees. Foto: @World/M-Sport

Autoralli MM-sari jätkub juba järgmisel nädalal, kui võidu hakatakse kihutama Poolas. Poola ralli kiired teed on paljude rallimeeste lemmikud ning nii oodatakse tõeliselt põnevat rallit. M-Spordi tiimi boss Malcolm Wilson usub, et ees on ootamas tõeline maiuspala.

«Portugali ralli on võistlus, mida kõik ootavad. Ees on ootamas kaks väga kiiret rallit (esimene Poolas ja seejärel Soomes),» sõnas Wilson M-Spordi kodulehele.

«Meid on ees ootamas tõeline maiuspala. Mina ootan juba kannatamatult, et uued WRC-autod saaksid endast kiiretel Poola kiiruskatsetel maksimumi välja pigistada,» lisas Wilson.

Loomulikult kiitis Wilson ka eelmisel nädalal Lõuna-Eestis toimunud testi. «Meil oli Eestis hea test. Kõik kolm sõitjat (Sebastien Ogier, Ott Tänak, Elfyn Evans) olid õnnelikud. Seega võime seada Poola ralliks kõrgeid sihte,» tunnistas Wilson. «Nagu tavaliselt, siis ka sel korral jahime kohti poodiumil. Kogu meeskond annab endast parima, et jätkata senist edukat hooaega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles