Sportsmail: Wengeri ja Mourinho vaenutsemine võib rikkuda suure ülemineku

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründaja Anthony Martial ahastab luhtunud väravavõimaluse üle.
Manchester Unitedi ründaja Anthony Martial ahastab luhtunud väravavõimaluse üle. Foto: ANDREW YATES/REUTERS/Scanpix

Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger on klubi juhtidele teada andnud, et kui suvel ei suudeta Madridi Realiga Monaco mängija Kylian Mbappe allkirja pärast võidelda, tuleb pilgud pöörata Manchester Unitedi ründaja Anthony Martiali poole.

Wenger on Inglismaa meedia andmetel valmis prantslasest Martiali eest välja käima 45 miljonit eurot. Kuigi möödunud hooajal langes Martial Unitedi põhikoosseisust välja, kardab Wenger, et Unitedi peatreener Jose Mourinho pole valmis ründajast loobuma. Seda eelkõige kahe mehe vahelise vaenutsemise tõttu, kirjutab Sportsmail.

Seetõttu soovibki Arsenal väidetavalt läbirääkimisi pidada klubide juhtkonna tasemel. Jätkuvalt loodetakse palgata ka 18-aastane Mbappe, kelles Wenger näeb uut Thierry Henryd. Sellisel juhul käib jutt ligi 105 miljoni euro suurusest üleminekust, kuid kuna Arsenal ei mängi järgmisel hooajal Meistrite liigas, on Mbappe kuulujuttude kohaselt siirdumas hoopis Madridi Reali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles