Mercedese boss tunnistas, et käis õhtustamas Alonso pikaaegse liitlasega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: Dan Istitene/AFP/Scanpix

Mercedese vormel 1 meeskonna juht Toto Wolff kinnitas, et õhtustas koos McLareni meeskonna sõitja Fernando Alonso endise mänedžeri Flavio Briatorega. Samas lükkas ta ümber kuulujutud, et õhtusöögil arutati hispaanlasest vormelisõitja võimalikku liitumist Mercedesega.

«Kui sööd koos Flavioga õhtust, siis on selge, et juttu tuleb Alonsost. Kuid oleme oma praeguste sõitjatega rahul. Selles pole vaja kahelda. Me ei rääkinud kordagi sellest, et Fernando võiks meiega liituda. Me rääkisime Indyst,» ütles Wolff.

McLareni vormel 1 autod on tänavusel hooajal olnud alla igasugust arvestust ning Alonsol on seda ka mitmel erineval viisil väljendanud. Näiteks otsustas ta Monaco GP ajal osaleda hoopis IndyCar 500 miili võistlusel. Samal ajal on spekuleeritud, et Valtteri Bottasel järgmisel hooajal enam kohta Mercedese tiimis pole.

«Tahame anda endale aega ja vaadata, milliseks see hooaeg kujuneb. Pole ühtegi põhjust, miks me ei võiks Valtteriga jätkata. Ta on suurepärane täiendus ning iga päevaga saab see aina selgemaks. Samas pole kunagi mõistlik rutakaid otsuseid teha,» jätkas Wolff.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles