Algas Tänaku ja teiste tõeliste meeste lemmiknädal

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak sai koos kaardilugeja Martin Järveojaga Sardiinias kätte karjääri esimese MM-ralli võidu. Poolas hakkab ta püüdma teist.
Ott Tänak sai koos kaardilugeja Martin Järveojaga Sardiinias kätte karjääri esimese MM-ralli võidu. Poolas hakkab ta püüdma teist. Foto: ANDREAS SOLARO/AFP/Scanpix

Mida ootavad maailma parimad rallimehed? Õige vastus on, et ikka oma lemmikrallit. Ott Tänak võib sel nädalal käia ringi, naeratus näol, sest neljapäeval tehakse algust tema lemmikuga ehk Poola ralliga.

Mullu Poolas oma karjääri esimese võidu poole kihutanud Tänak jäi eelviimasel katsel teda tabanud ebaõnne tõttu lõpuks teiseks. Seda raevukamalt hakkab ta tõenäoliselt seekord esikohta jahtima.

Eesmärgi saavutamise teeb eestlasel kindlasti lihtsamaks teadmine, et karjääri esimene MM-ralli sai paar nädalat tagasi Sardiinias võidetud ja ülisuuri pingeid tal seega peal ei ole.

«Olen kindel, et inimesed hakkavad meid jälgima, kuna meil on siin varem hästi läinud,» sõnas 2014. aastal Poolas WRC2 arvestuses võitnud ning aasta hiljem WRC-klassis kolmanda ja mullu teise koha saavutanud Tänak M-Sporti kodulehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles