Pussitamisest taastunud Kvitova andis konkurentidele tormihoiatuse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova
Petra Kvitova Foto: Matt McNulty/Sportimage/PA Images

Detsembris noarünnaku ohvriks langenud Petra Kvitova andis Wimbledoni tenniseturniiri eel konkurentidele mõista, et on tipptennises korralikult tagasi: tšehhitar võitis Birminghamis toimunud Aegon Classic tenniseturniiri.

Kuigi arstid arvasid esialgu, et jõulude eel enda kodus noarünnaku ohvriks langenud ja raskelt mängukätt vigastanud tšehhitar Petra Kvitova ei hakka enam kunagi tipptennist mängima, tõestas alles mais korralikult treenima hakanud valgepallur vastupidist. 

Käesolev turniir oli tšehhitari jaoks juba teine võistlus pärast noarünnakust taastumist. Finaalis alistas Kvitova 4:6, 6:3, 6:2 austraallanna Ashleigh Barty.

Kvitova on vormi tõusmas just tema jaoks kõige edukamaks osutunud suure slämmi turniiri eel – ta on Wimbledoni tenniseturniiril võidutsenud 2011. ja 2014. aastal. Tänavune turniir algab 3. juulil.

Naine tõdes, et talle meeldib murul finaale mängida. «Loodetavasti tuleb neid finaale veel. Kui see juhtub paari nädala pärast, poleks ma kurb, aga ees seisab veel palju tööd,» sõnas ta pärast mängu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles