Williams andis provokatiivsele väitele vastuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images/Scanpix

Seitsmekordne tennise suure slämmi võitja ning endine meeste maailma esireket John McEnroe ütles hiljuti, et praegu lapseootel oleval naiste tennisetähel Serena Williamsil oleks meeste konkurentsis mängides raske asuda 700 parema tennisisti seas. Williams andis täna varahommikul sotsiaalmeedias provokatiivsele väitele vastulöögi.

«Kui ta võistleks meeste hulgas, paikneks ta arvatavasti kuskil 700. kohal,» sõnas McEnroe. «See aga ei tähenda, et Serena pole suurepärane. Kõik on võimalik ning seetõttu võib kunagi juhtuda, et naistennisist võib olla kõigist üle. Siiani pole ma midagi sellist ühelgi spordialal näinud nagu ka tennises. Kui tal tuleks mängida meeste seas, siis oleks tegu täiesti teise maailmaga.»

Williams ei mõista, miks oli tenniselegendil üldse vaja sellist avaldust teha. «Kallis John, ma imetlen ja austan sind, kuid palun ära kasuta mind oma seisukohtades, mis ei põhine faktidel. Ma pole kunagi sellise rankinguga mängija vastu mänginud ning mul pole selleks ka aega. Austa mind ja mu privaatsust, kuna ma saan lapse. Head päeva, sir,» kirjutas Williams Twitterisse.

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles