Eddie Jordan tõi Vetteli ja Hamiltoni juhtumist välja huvitava analoogi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ees, Sebastian Vettel järel: lõpuks lõpetati Bakuus aga vastupidises järjekorras.
Lewis Hamilton ees, Sebastian Vettel järel: lõpuks lõpetati Bakuus aga vastupidises järjekorras. Foto: Efrem Lukatsky/AP/Scanpix

Endine vormel-1 tiimi omanik Eddie Jordan võrdles Sebastian Vetteli agressiivset manöövrit Bakuu F1 etapil jalgpallis tihti nähtava impulsiivse pealöögiga.

«See oli sama, kui jalgpallis lööb üks mängija teist peaga,» ütles 1991. – 2005. aastani vormel 1 sõitnud Jordani meeskonda juhtinud vormeliboss. «Mis seal ka enne ei juhtunud, see oli täiesti lubamatu. Omakohus ei ole lubatud, eriti spordis.»

Jordan ei oska kindla peale väita, kas Vettel peaks saama ka lisakaristuse. «Ta juba sai kümnesekundilise seisa-sõida karistuse, mis võrdus tegelikult 40 sekundiga,» tõdes ta.

Kui Vettel lõpetas Bakuu etapi neljandana, siis Lewis Hamilton sai viienda koha. Üldarvestuses on Vettelil 153 punkti, Hamiltonil 139. «Tegelikult on nende vahel palju austust. Ma ei usu, et nende vahel on vaen. Juhtus, mis juhtus, nüüd ootab neid ees järgmine etapp,» ütles Jordan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles